fredag 9 april 2010

Nallekurs i helgenPuh, vilken kort vecka det blev, när måndagen var en helgdag. Det är lätt att komma fel i tiden och det gjorde jag - det är REDAN fredag och nallekursen börjar ikväll! Säger välkommen till kursdeltagarna!
Igår var det fullt upp - flera kunder i dockskåpet på förmiddagen och kl 1400 hade jag ett av mina ambassadörsuppdrag - 3 av oss ambassadörer för kvinnors företagande var på Lernia, alldeles här bredvid butiken, och försökte inpirera och informera om eget företagande för ca 30 intresserade tjejer och killar. Det blev bra, tycker vi, och de visade ett stort intresse.
På kvällen var jag hos Inner Wheel i Staffanstorp och höll ett föredrag om Nallens Historia. Trevligt var att så många hade med sig dockor och nallar, som de ville veta lite mer om och även ha lagade. Ett bra sätt att nå ut och tala om att man finns.
Nästa vecka är det också fullt upp med förberedelser inför mässan. Hoppas få se många av er där! Fler utställare anmäler sig in i det sista, så det ska bli en trevlig upplevelse!


Hunden ovan kommer World of Miniatures och är bara ett par cm stor - en fantastiskt handarbete. Ledade ben, små knappögon och broderad nos.
Önskar er alla en trevlig helg!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se