torsdag 10 juni 2010

Nu ska det hända lite på gatan här.....
Sommaren är kort heter det ju i låten, så nu får vi hoppas solen snart visar sin bästa sida igen.


Midsommar om ett par veckor, sen vänder det - men å andra sidan vi kan ju få många härliga soliga och varma veckor.
Turisterna har börjat dyka upp och det är alltid trevligt. De överöser mig med reparationer och dagligen nu står jag med huvudet i någon kartong med andra huvuden, armar eller ben.
Jo, nu ska det hända en del här i kvarteret och det är Östra Förstadsgatan som gäller i första hand, från kanalen fram tom Drottninggatan. Tanken är att det ska bli ett första försök till en gatufest med försäljning ute på gatan och en del underhållning. Allt är nu under planering och meningen är då att under lördagen - vid fint väder, ska tilläggas - så flyttar även jag då upp en del varor till huvudgatan här i kvarteret. Vi får se hur det fungerar och ni är alla hjärtligt välkomna. Datumet som gäller är den 3 juli - och tiden kl 11-18.00!
Vill du gå på kurs i sommar???? Kolla in http://www.quilta.nu/ - Eva har sommarkurser kvällstid och under en av dessa kvällar ska jag agera kursledare för en nalle sydd i något av hennes underbara småmönstrade quiltingtyger. Vi ska också ha en Glorexkurs - tygdockor - en lördag längre fram.


Gå in och ta en titt på http://www.margarethasdockskap.se/ och läs mer under kurser.


Vi har en del platser kvar på en av Pias kurser och kan ev utöka med ytterligare en kurs under fredagen.
Ovan ser ni en av Steiffs underbara nyheter för 2010 - en unicorn/enhörning vid namn Starly.


Så ljuvligt söt och mjuk och lockande.
I sommar finns vi på plats nästan varje dag - slå ändå en signal om du vill vara säker - så bokar vi en tid, dag- eller kvällstid och du är HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se