måndag 4 april 2011

Solen skiner - så härligt!!!!Visst är det en njutning- en sol som skiner och träd som börjar spricka upp i en ljuvlig grön nyans!!!! Detta har vi väl alla längtat efter länge nu. Det är dags att plocka fram lättare skor och snart kan vi väl också lägga strumporna.


Käthe Kruse har kommit med dessa förtjusande dockskor i ballerinamodell. Röd lack med vita prickar och små rosetter. Så man skulle vilja ha dem själv. Matchar också deras hjärtformade lilla handväska i rött med prickar, som finns på hemsidan.


Vi har också nu fått hem en del nya nallar från Clemens i Tyskland. Visar ett exempel här och resten kan ni hitta under Nallar/Övriga samlarnallar.


Denna vecka finns jag i butiken hela tiden. Nästa vecka EFTERLÄNGTAD semester. Med sol och värme förhoppningsvis. Så under nästa vecka - inga inlägg, inga leveranser.


Förra veckan kom jag hem från Antik-&Kuriosamässan i Kista. Bra med besökare fredag och lördag men på söndagen var det ödsligt. Trevligt att träffa en del kunder som jag känner sen gammalt och även träffa nya som jag bara pratat med i telefon. Jag var dockdoktor under mässan och alla tycks ha ett alldeles speciellt förhållande till sin gamla docka och det var massor av frågor om reservdelar och reparationer. Jag höll också föredrag om Teddybjörnens och de som kom var mycket intresserade och vi fick nya medlemmar i Steiffklubben.


Isbjörnen KNUT är död, vilket det skrivits en hel del om. Knut följdes ju på nätet av en hel värld då han föddes på Berlins zoo - det var väl Berlin??? - och Steiff och alla andra nalletillverkare tillverkade isbjörnar i massor. Men nu är han borta - vår käre Knut.


Återkommer snart med fler bilder!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se