onsdag 1 juni 2011

Äntligen, äntligen på jobbet igenÄntligen på jobbet igen! 4 operationer på lite mer än ett halvår räcker mer än väl. Men nu är hålet på gula fläcken åtgärdat och jag ser igen och det känns helt UNDERBART!!!


3 veckors sjukskrivning - det har jag aldrig varit med om tidigare i hela mitt liv och jag måste erkänna att den sista tiden nästan klättrade jag på väggarna. Klart jag hann läsa många böcker och jag kan varmt rekommendera "Främlingen" med fortsättningsböcker av Diana Gabaldon (tack för lånet, Sylvia). Utan dessa böcker hade det varit ännu värre.


Åter på jobbet - som sagt, härligt, härligt. Under sommaren finns jag på plats så välkommen till Dockskåpet!


Vi har fått hem prover på Steiffs limited editions för hösten och där finns många läckerbitar.

En ny leverans från Hermann Spielwaren är på gång och vi har också fått hem fler dockhusgrejor, varav vi lagt in det mesta på hemsidan redan. Jag har hjälp med detta nu så det kommer att läggas in en hel del nu ett tag framöver.


Ekorren är från Steiff. Visst är den fin??? Bland det absolut bästa, tycker jag, i årets kollektion bland alla djuren. Den ser så verklig ut.


Steiff kommer också med en serie nallar av filt, en röd/vit-randig mops mm i en serie som kallas Candy Cane och tillhör julens fröjder. En hel del att se fram emot för alla samlare.


Då det gäller RESAN så är det nu 20 bokade. Är du sugen på en härlig tur i leksakernas underbara värld så skickar jag gärna mer information.


Nallemässan jobbas det på och redan är 25 utställare anmälda och aktiviterna kommer att öka denna gång - vi firar ju 20-årsjubileum. Vem hade kunnat tro det när vi startade 1991? Så långt fram i tiden tänkte i alla fall inte jag.


Nya bilder kommer med nya leveranser. Nu är jag på gång igen.


Önskar en trevlig Kr Him Dag och Nationaldag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se