onsdag 18 april 2012

Dockhusutställning på Johanna-MuséetSå ja, nu är allt


levererat till Johanna-muséet. Utställningen med dockhus och miniatyrer öppnar den 1 maj kl 13.00 och det ska bli trevligt att se intresset. Kanske kan det bli lite kurser under hösten eller kanske leder det till något helt annat....


Med risk för att jag upprepar mig, men

den 29 september är det dag med workshops (vad informerar vi om senare)

den 30 september MINIATYRMÄSSA. Mer info kommer.


I år är det 100 år sedan TITANIC förliste och detta minns man genom filmer, utställningar mm men också genom att många företag, som tex Steiff och Hermann Spielwaren, tillverkar minnesbjörnar. Hermann Spielwaren har tillverkat denna fantastiskt fina kapten i endast 250 ex. Rocken och mössan är så välarbetade och hela björnen är ett otroligt fint hantverk.


Visar också en annan som är tillverkad av Vintage Plush, alltså plysch från 50-talet, och därmed fanns bara material till 50 ex. Vi har en av dessa - nu i shoppen!


STEIFF-KLUBBEN fyller 20 år! Gå gärna med och få en söt liten björn som medlemsgåva och 4 klubbtidningar/år, inbjudningar mm. Det är alltid roligt att få lite post och info om allt nytt och fint som kommer, om mässor, samlare och annat.


Käthe Kruse har höjt sin medlemsavgift till 400:- och Teddy Hermann till 450:-. Även dessa klubbar kan ni gå med i gm Dockskåpet.


Återkommer när jag har nya bilder att lägga in.


NJUT AV VÅREN!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se