onsdag 5 september 2012

Göteborg en härlig stad

Förra helgen var jag i Göteborg. Min favorit av alla levande artister var där - Leonard Cohen. Vilken röst,
man ryser, den blir bara bättre och bättre. Texterna är otroliga och han sjöng med stor inlevelse trots att
han gjort samma låtar om och om igen. Det märks att han trivs och att publiken älskar honom! 77 år och hålla på i 3 timmar, det är inte illa. Det är så jag vill ha det i framtiden, jobba med det jag vill och få vara frisk :-)

Göteborg bjöd fredag och lördag på strålande sol och det var folk överallt. Det var ju också Finnkamp i stan. Vi hann med ett måste - Feskekörka, och så Haga och Avenyn och lite till.

Kan rekommende 3 butiker som säljer Steiff i Göteborg: Liten Karin på Haga, Björnen & Boken på Prinsgatan och Nallen i Victoria-passagen Södra Larmgatan. Nallen har de mest exklusiva barnkläder, vad sägs om en pytteliten stickad tröja med nallemotiv från Ralf Lauren som bara är helt bedårande! Kostar "bara" 995:-

Haga myllrade av folk en sån här härlig sensommardag i strålande sol. Alla uteserveringar var fullsatta och små loppisbord fanns uppsatta här och där. Jag hittade en fantastisk klänning!!! Bara det! Man får inte glömma Haga när man är i Göteborg - de gamla stadsdelarna som blomstrar!

Nu förbereder jag Dock- och Nalleresan till Tyskland. Nästan allt är nu klart för avresa. Hotell, besök, mat -
allt är bokat och förberett. Känns bra att vara klar i tid.

Nästa arrangemang sen är MINIATYRMÄSSAN på Johanna-Muséet utanför Skurup sista söndagen i september. Det får förberedas då jag kommer hem igen. Hoppas många kommer dit!!!

Däremellan ska jag hem till Kosta och skriva kontrakt............... mer info efter jag kommer hem!!!!!!!
Mycket på gång.

Har jag berättat att det blir SISTA Nallemässan i Malmö???? Utställarna har börjat boka in sig och det kommer i år en ny uställare från Lubeck i Tyskland - Karen-Teddies - med handgjorda nallar. Och så är inbjudan utskickad om Steiff-träff till alla medlemmar i klubben. Vill du som läser detta också bli medlem så välkommen!

Hoppas ni har det bra!

Margaretha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se