tisdag 19 juli 2016

Det var det det

Bästa dock-och nallevänner!

Hasses och Lottas premiärshow avlöpte väl. Det var väl en 650-700 pers i parken och vi skulle nog kunna få in dubbelt så många. Det var en trevlig och somrig show med alla välkända melodier, bra mellansnack och lite gammalt och lite nytt. Efteråt skrev Hasse och Lotta autografer och var lika trevliga och uppmärksamma mot alla så det tog nog en hel timme medan vi andra städade och plockade undan.

Till Nallepicknicken kom dessvärre inte lika många. Färre i år än tidigare år, men vi som var där hade trevligt. Annars när något är GRATIS då brukar det ju komma folk........ Kanske var det för att det var juli och semester eller för att regnet hängde i luften, men vi klarade oss,
hela eftermiddagen. Anders spelar och sjunger sååååå bra och han kan vi det här laget ALLA nallesånger, vi lekte och dansade, barn som vuxna (eller mest vuxna kanske), jag berättade teddybjörnens historia, Tomas berättade sagor så de vred sig av skratt, vi bjöd på glass och godis och ansiktsmålning. Och lite till. Nästa år blir det nog en dag i augusti istället.

Allt är iordning igen efter picknicken, det tar en halv dag att få allt på plats igen, så nu ska jag få ordning på annat. Och jobba med höstens Nallemässa. Det är inte för tidigt att börja nu om allt ska falla på plats.
Detta är igelkotten Zilly från Clemens. Steiff har också kommit med en ny liten söt igelkott så tanken slog mig - OM jag skulle börja samla på något idag så skulle det nog blivit igelkottar.
i a f något ovanligt så att man verkligen får söka för att öka på sin samling.

Fortsatt skön sommar!                                                    Margaretha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se