lördag 31 mars 2018

GLAD PÅSK

GLAD PÅSK på er alla dock/nalle/miniatyrvänner!

Här har vi fortfarande gott om snö och först igår kom mina julgirlander ovanför butiken ner.
Allt på grund av vädret - delar hade frusit fast och det var också svårt få fäste för stegen. I år har faktiskt julen varat än till påska:-)

Hörde att hotellet är fullbokat så jag håller butiken öppen idag kl 11-14.00 för även om det inte kommer några kunder så är det alltid fullt upp att göra.

Det är ju MINIATYRMÄSSA nästa lördag!!!!
Jag har börjat packa så smått. Vill ju få med ett så varierat utbud som möjligt så att besökarna blir nöjda. Jag vet vad de andra har att erbjuda och jag vill helst undvika konkurrens och därför lämnar jag vissa saker kvar i butiken.
Carina har börjat baka så vi har lite gott att erbjuda i serveringen också. Vi vill ju att kunderna ska stanna kvar länge hos oss.

Jag är så glad för alla utställare som ställer upp och kommer hit till oss i Kosta. Jag hade hoppats det skulle bli fler eftersom det blivit så lyckat tidigare år men tyvärr, inga nya, men de gamla är kvar. Varför kan inte skåningar och Stockholmare komma till Småland när vi kan åka på andra hållet?????

Annars är det lugnt och tyst. Aldrig, vad jag kan minnas, har jag haft så få kunder i butiken som dessa 3 första månader av 2018, men å andra sidan, det är ju lätt att förstå. Vem vill ut och åka i snöstorm, på hala vägar och i mörker? Inte många.

Det har kommit in en hel del hundar i butiken, Det är ju hundens år i år enl den kinesiska astrologin. Få kunder, då får man ligga lågt med inköpen, så är det ju bara, men jag kan ju alltid ta emot beställningar. Det är faktiskt ganska många som väntar hem olika saker från Steiff och det vet man aldrig när det dyker upp. Tex kommer Peter Rabbit i 2 upplagor -
en i alpacka och en i woven fur. Den i alpacka är begränsad i 2000 ex.
Berättade jag tidigare ????? att de djur som tydligen ska bli trenddjur i år är lama och
sömngångare, men även om de inte nämnde det så syntes det också i Nurnberg att det blir populärt med flamingos. Alla hade flamingos, i alla rosa varianter och alla storlekar. Dock inte Steiff. Det är mycket ROSA i år.

Med detta vill jag önska alla ett par sköna lediga dagar!

Med vänlig hälsning Margaretha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se