fredag 1 mars 2024

Mars månad - Påskmånad

Bästa samlarvänner

Vart tar tiden vägen? Det har jag undrat många gånger. Det känns som måndag-fredag, måndag-fredag och jag hinner inte alls med allt jag planerat. 

Nu är vi i alla fall inne i mars månad och solen har till och med tittat fram de senaste dagarna, dock inte idag, mulet, grått och trist, men vi vet ju att det kommer en vår och det är härligt.

I APRIL har vi ju Miniatyrmässan att se fram emot, eller hur? Den 6 april och planeringen är i full gång. Hittills är det flera nya utställare och vi blir nog ett par fler än i fjol. Sen kan ju någon få förhinder, det vet man ju aldrig, men det kan också komma till fler på slutet.



Annars tycker jag inte det hänt så där väldigt mycket. Det är tyst i handeln och jag är bära så tacksam att jag inte har någon hög hyra utan kan fortsätta som jag gör med butiken och allt trots avsaknad av kunder.

Få kunder betyder ju att man inte vågar sig på större inköp men det droppar ändå in lite då och då. Det måste ju till lite nytt till miniatyrmässan och nu kommer påsken, men sedan jag var på Kronprinsen /flyttade 1998 så det är länge sedan / så har jag inte tagit in särskilt mycket för påsk eller jul. Här i Kosta finns det ju så det räcker på Outleten och Billighetsvaruhuset. Och så får man plocka upp och ner varje år, hur roligt är det? Påsken är ju inte heller särskilt stor som helg i Sverige och har man redan fint påskpynt så varför så mycket mer???
Lilla musen Paul med Petsy teddybjörn har precis anlänt. Det har under årens lopp kommit ut många små möss med nallar, alla i olika färger, och jag har en hel del kunder som samlar på dessa sötnosar.


Och den här mannen är också ny - ser ni vem det är? Albert Einstein, men tungan ute, som den berömda bilden av honom då han stack ut tungan mot journalisterna. Han föddes i Ulm, helt nära Giengen, där Steiff ligger. Och den berömda formeln ser ni på ena tassen.


Detta är en bild från mitt Nallepensionat. Där kan man bo en natt eller flera bland alla nallarna, stora som små. Nallar på väggarna som synes och nalleporslin i skåpen, nallekuddar i sofforna och ännu fler nallar lite här och där. Nära till Outleten, Glasbruket och restauranger, nära till matbutik och nära till en bra Pizzeria.
Får väl avsluta med en kanin den här gången, nu när det närmar sig påsken.............
Trevlig helg!


1 kommentar:

  1. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

    Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddelande mig direkt på WhatsApp via: +447915601531 och få ett svar på ett ögonblick.

    Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

    * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
    * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
    * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
    * Flexibel ränta på 3%.
    * Höga godkännanden
    * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
    * Enkel onlineansökan.
    * Personlig vägledning och expertis.
    * Inga dolda avgifter

    Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

    För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447915601531

    Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

    SvaraRadera

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se