måndag 9 september 2024

Tid för semester

 Hej alla samlarvänner!

Nu har jag glömt igen att skriva på denna min lilla blogg, senast inlägget var i juli såg jag nyss. Men så är det bara - hela tiden något att göra och denna sommar har ju varit så varmt och skönt och då vill man ju ta vara på det fina vädret också.

I lördags hade vi klubbträff i Steiffklubben. Vi var inte många men det var trevligt i alla fall och just det fina vädret gjorde sitt till. Efter att ha haft en presentation av Steiffs nyheter och en lätt lunch i Folkets Hus så gick vi över till mitt så jag kunde hålla butiken öppen för samlarna och i och med högsommarvärmen kunde vi sitta ute och det var härligt. Alla tycks ha trivts väl - då de satt kvar i timmar. Bara roligt😃 Några få bilder från festen tagna av Anette, som alltid gör mina fina tårtor!





Till träffen kommer ju alltid hem en hel del nyheter och mycket som hör julen till. Nu har jag inte detta i bild just nu eftersom jag strax ska iväg och packa min resväska. 

SEMESTER, det hör inte till vardagligheterna när man driver en liten butik och är helt ensam och framför allt inte att man stannar borta 10 dagar. Visst är det lyxigt. Det är 50 år sedan precis i år som jag jobbade ett helt år i NICE och nu ska jag träffa en del av mina gamla arbetskamrater och det ser jag fram emot. Visst har jag varit i Nice många gånger sedan 1974 men nu är det länge sedan och jag ser verkligen fram emot det. Nice, Monaco, Mention, Cannes, Beaulieu, Eze, visst låter det härligt, och så några dagar i Ventimille och San Remo i Italien. Får se hur det blir och vart jag åker, det beror på vädret (har precis blivit något sämre) och dagslusten.

Återkommer med med info.

Åter den 20 september.



 
Blogg listad på Bloggtoppen.se