tisdag 23 februari 2010

Underbara Teddy Hermann nu i lager

Idag kom det in 3 stora lådor med de allra underbaraste, mjukaste och härligaste djur man kan tänka sig! Hundar, katter, undulater, hamstrar, marsvin och mycket, mycket mer. Inte dyra men ändå hög kvalitet och så naturtrogna. En underbar present till ett litet barn - eller större också för den delen.
Gå in på www.teddy-hermann.de och se mer. Vi ska nu börja fylla på i webshopen.

Vidare har vi fått in Steiffkläderna........ och just nu drunknar vi nästan bland allt i kartongerna men snart finns de på plats och det är bara att beställa........... En del som vi fått hem till försäljning kommer vi också att lägga ut i shoppen.

Och en god nyhet - Titti kommer tillbaka i nästa vecka för ytterligare 8 veckors praktik och då kan jag lova att då blir det också bilder här i bloggen.

Annat nytt - gå in och titta under Dockteater - vi har lagt in nya fingerdockor / under Dockhus finns nu en hel del tapeter och byggmaterial inlagt. Och mer kommer så snart vi har en liten stund över.

Idag går jag hem tidigt - bjuden på födelsedagsfest - men imorgon så är vi igång igen med alla nyheter, prismärker, för in på hemsidan, ringer kunder mm mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se