fredag 21 januari 2011

Nytt till resan


Idag fick jag bekräftat ett nytt besök vi ska göra under Dock/Nalle-resan. Vi ska besöka Marolin.
Vad är det? undrar nog de flesta - jo, det är ett företag som tillverkar bla julkrubbor, änglar, tomtar, djur mm av papier maché. Allt i gammaldags stil med en vacker åldrig patinering. Själva företaget har funnits sedan år 1900 och de har ca 25 anställda och exporterar ut i vida världen. Även här i Sverige kan man se deras produkter i vissa - men få -butiker. I alla fall roligt att under turen få lära sig lite nytt.
Fina väskor, eller hur? Vi har en hel serie med dessa små smink/läppstifts-väskor, handväskor, mobilväskor och pennskrin med nallemotiv i färg och i s/v, så har vi också en del s/v med en isbjörnsunge - och så nu senast tog vi också hem lite små, söta oemotståndliga väskor med valpar och kattungar. Och de passar jättefint som handväska till dockan också.
Det är fredag kväll och dags att vända hemåt. En stärkande promenad på en halvtimme ca, och det gäller att knalla på, så man slipper frysa. Snön har helt smält bort här i Skåne, men det är allt lite ruggigt - och MÖRKT. Hem och styla om och sen en trevlig kväll ute.
Trevlig kväll allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se