torsdag 27 oktober 2011

Så var Nallemässan förbi för denna gång.

En trevlig och rolig mässa. Fler utställare än på många år. Fler besökare än vanligt, många fler.
Massor av barn! Steiffs utställning med Zotty som fyller60 år. Ralf från Steiff visade en film flera gånger under dagen. Kajsa visade sina fina tittskåp och läste sin nallesaga hela 3 gånger. Fiskdammen lockade många och pysslet med vattenfärger och "blask" älskade ungarna. Saskia fick hålla på hela dagen med att måla ansikten och vilka underbara nalleansikten hon gjorde sen.
Insamlingen till barn var överväldigande - vi fick hem säckvis. Rosalie som nalledoktor hade att göra och Judith, Gitte och Christina demonstrerade nalletillverkning hela dagen. Hoppas inte jag glömt något.... Det var stämning - det sa alla och många har mailat och ringt och tackat och hoppas det blir fler mässor.

Steiff och Teddy Hermann skänkte dockskåpet nallar till en nalleauktion med anledning av att mässan fyller 20 år. På dessa nallar kunde läggas bud och det kan ni göra FORTFARANDE.
Pengarna vi får in kommer att gå till barnsjukhuset och Clownronden.

Steiffnallen till vänster är en prototyp som aldrig kom i produktion i denna större storlek. Den är tillverkad av finaste mohair i gult och naturligtvis ledad och brummar. På det gröna bandet är tryckt Nallemässa Malmö 20 år 1991-2011

Teddy Hermann-nallen är också av finaste mohair, men ljusbrun, ledad och brummar. Nallen har en lila scarf och på den står det 20th Teddy Bear Fair 23rd October 2011.

På hemsidan www.margarethasdockskap.se kan ni läsa vilket pris som är lagt på resp nalle.
Skicka ett mail och vi uppdaterar priserna, men reser bort fredag - söndag, så på måndag kan de uppdateras igen.

Det är för en god sak!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se