onsdag 22 februari 2012

Miniatyrer

Miniatyrer intresserar fortfarande många och Johannamuséet i Skurup kommer att från 1 maj och under hela sommaren ha en DOCKHUS OCH MINIATYRUTSTÄLLNING, som säkert blir väl värd att besöka. Muséet i sig är en sevärdhet med massor av gamla redskap, bilar, radioapparater, positiv, handelsbod mm mm. Där finns verkligen något för hela familjen och naturligtvis café och handelsbod.Just nu försöker jag hinna med att lägga in lite nytt i shoppen. Måste få tid plocka Steiffbilder, de nya begränsade upplagorna i första hand, men också nyheter från Teddy Hermann som är på ingång.


Reutters underbara porslin till dockhus och barn är också på ingång och en leverans från Culto kom just in. Dessa ska jag fota och lägga in och även ge ett provsmak i nästa blogg.


Februari är snart slut. Månaden har gått fort, alltför fort, eftersom jag var borta en vecka alldeles i början, och det är svårt att hinna med allt.


Men idag har det i alla fall kommit in lite "nytt" i shoppen.


Ska nu också börja packa för Stora Symässan på Stadionmässan den 16-18 mars. Öppet fred-lörd 9.30-17.30 och söndag 10-16.00. Försäljning med allt inom textilt kreativt skapande, pärlor, egendesignade kläder, böcker mm. Modevisningar, textila utställningar, workshops och prova-på. Jag håller föredrag om Teddybjörnens historia både lördag och söndag samt agerar dock- och nalledoktor.


Söndagen den 25 mars är det Miniatyrmässa på Gerdaskolan i Stockholm. Får se vad nytt jag kan presentera där. Försöker alltid ta med det de andra inte har och det är inte helt lätt. Utbudet är enormt på mässan, mycket egettillverkat och många är verkligt duktiga.


Pia undrar hur många som kan vara intresserade av en minityrmatlagningskurs i juli??????


Hoppas vi ses på någon av mässorna!


Hälsningar

Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se