tisdag 20 mars 2012

Symässan över och Miniatyrmässan nästaSymässan är över. Det var 3 intensiva och trevliga dagar. Många utställare med massor av tyger, pärlor, kläder, schalar, smycken och mycket, mycket mer, många besökare och många aktiviteter. Jag var dock/nalledoktor och alla tycks ha en sjuk docka därhemma. Föredrag Nallens historia lördag och söndag. Och full rulle vid vårt bord, men så hade vi ju mycket smått. Lena och jag hade fullt upp nästan hela tiden och det är ju så det ska vara.


På söndag är det miniatyrmässa på Gärdaskolan på Gärdet i Stockholm. Endast miniatyrer

i storlek 1:24 - 1:10. Samlare brukar också komma från Finland och det är full rulle hela tiden med utställare från hela Sverige.


NYHET: Johanna-Muséet i Skurup kommer att ha en dockhus och miniatyrutställning i sommar. Invigning den 1 maj och avslutning den 30 september med en miniatyrmässa. Notera och boka in detta redan nu!!! Gamla och nya dockhus, tittskåp och annat smått och gott.

Ett museum väl värt ett besök under hela året - där finns något för alla!


Och i morgon reser jag över till Dansk Dukkeforening och ska hålla ett föredrag om Käthe Kruse - hennes liv och hennes dockor.


Resan blir av - vi är redan 22 bokade. Ska du inte följa med du också - till dock/nalletillverkare i Tyskland den 9-15 september? Hör av dig så ska du få mer information.


Ha det så gott!


Margaretha


PS/ bilden ovan visar fina handgjorda tyska möbler från Bodo Hennig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se