fredag 16 november 2012

Mitt "palats"

Jag vet, jag vet, jag vet - om man bloggar ska man göra det varje dag eller i varje fall flera gånger i veckan.
Men tiden, vart tar tiden vägen??? Den räcker inte till. Det är fullt upp från morgon till kväll - med butiken och med flytten. Reparationerna väller in, alla har vaknat upp - "åh, hon ska flytta - det är bäst jag lämnar in både dockan och nallen......" så har ligger patienter överallt.
Trevligt nog kommer det också in en hel del beställning från webshoppen och det hoppas jag se en ökning på. Men det ska packas och det tar tid.
Och så har jag en ny leverantör på webshoppen/hemsidan och måste lära allting på nytt. Just nu behöver jag plocka bort en hel del artiklar som inte finns längre, men HUR gör jag det. Det blir supporten på måndag, annars kommer det ju beställningar på just DET som är slut, så är det alltid.

I webshoppen ligger nu ett NYHETSBREV och nu ska jag lära hur det fungerar också - sen SKA jag skicka ut ett Nyhetsbrev minst en gång/månad, så att alla som inte går in på hemsidan för info om flytten, kommande mässor och kurser mm.

Vill visa mitt kommande "palats". Så känns det i alla fall. Flytta från en 2:a i Malmö till en större 3:a i Kosta och samtidigt jobba på både 3:an och 2:an, som ska bli NALLEPENSIONAT, och rotera mellan dem tillsammans med färgburkar och annat - det känns stort, som att röra sig i ett palats. Men det är lättast att jobba på båda samtidigt eftersom det båda ska bli klara ung samtidigt. Till öppningen i sommar.

Nästa NALLEMÄSSA blir i Kosta Folkets Hus. Framöver nu när jag åker "hem" ska jag boka datum
så att info kan gå ut TIDIGT! Likaså är jag öppen för alla typer av kurser mm - hör av Dig!!!


Så en bild på huset som ska bli min nya BUTIK/VERKSTAD och BOSTAD tagen efter ett rejält skyfall.

Önskar en TREVLIG HELG!

MargarethaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se