onsdag 28 november 2012

Mycket på gång just nu

Googla gärna på Wendt & Kuhn så ska ni få se de underbaraste av änglar. Det märks att det närmar sig ju för nu ringer många om just dessa änglar, men de små vita med gröna vingar ska det vara, de med 11 prickar. Helt handgjorda och handmålade. Riktiga konstverk och för samlaren med utsökt smak! Dessa har vi sålt sen 1983 och har återkommande kunder som för register över vilka de har och vilka de söker.

Så var det en artikel i Sydsvenskan  

och ni kan tro att många ringt. Hela butiken är full av trasiga dockor och nallar - i varje vrå. Nog brukar det alltid vara lite rörigt här i butiken, men aldrig som nu. Eftersom jag ska flytta orkar jag inte bry mig om att
städa - bara att hitta det kunderna vill ha, inget annat.

Efter Nallemässan kom också en notis i Sydsvenskan
http://www.sydsvenskan.se/malmo/sista-nallemassan-holls-i-malmo/ och de fick många nys om att butiken flyttar. Många säger att de kommer att sakna dockskåpet och det är ju skönt att höra, att man gjort något avtryck efter alla dessa år. NALLEMÄSSAN ska ju i fortsättningen bli i Kosta, i Folkets Hus.

Det går framåt med mitt hus - nu har vi tapetserat egna bostaden och den som ska bli Nallepensionat.
Ett steg i taget..... den 15 december flyttar jag mitt bohag och sen kan man säga att jag med en fot i alla fall har lämnat Malmö. Under julhelgen ska jag möblera och få upp allt ur alla kartonger - mängder - men så är det ju när man är samlare i själ och hjärta och samtidigt planera för pensionatet. Det kommer ju att behövas sängar och en massa annat.


Det är väl inte precis detta som behövs men möbler kommer att behövas till 2 rum och kök - och husgeråd mm så att det blir bekvämt för alla mina gäster - turister eller kursdeltagare eller mässutställare eller vem som nu kommer. Det är riktigt roligt att planera det här. Bilder kommer med tiden.

Ha en skön kväll!

Margaretha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se