tisdag 3 december 2013

Ljus på mitt hus

Nu har jag fått ljus på mitt hus. Det lyser upp hela "city" till mångas glädje och det ser verkligen fint ut.
Detta hade jag inte klarat själv, installera utekontakter och hänga slingor så ett varmt tack till Tomas och Chrille.

Nu lyser det i fönster, över skylten och så alla dessa härliga ljusslingor som piggar upp i vintermörkret. Tänk förr, innan vi hade allt detta ljus överallt, tänk så mörkt det måste ha varit. Huuuuuuuuu..........

Sen gäller det att komma på nya "magneter", nytt för trädgården och nytt för den tråkiga tiden i januari/februari/mars, men då får man tänka framåt.

Nu har vi också tankar på mer med miniatyrer, kanske en helg med ett flertal kurser, vad sägs om det? Lokaler har jag tillgång till, övernattningsmöjligheter finns i samhället, likaså parkering helt GRATIS - så egentligen är det väl bara att börja planera.

Men först ska vi fira flera Adventshelger, Lucia, jul och nyår och sen får vi ta nya tag!

Vi kommer nu att få en taxirörelse i Kosta gm hotellet, allt från vanlig bil till limosine, en superlång vit sak. Det blir bra så slipper kunderna sitta i timmar vid tråkiga järnvägsstationen i Lessebo för att komma till Kosta. Ofta kan man ju hämta men det går inte alltid.

Vidare talas det om en utvidgning av nya Fyndvaruhuset, tidigare SEA, där det sedan några veckor säljs
idrottskläder, fleecevästar och tröjor, handdukar och annat av textil samt glas SUPERBILLIGT. Första helgen var där visst 1000 besökare och man ser dem lämna med kassarna fulla. Bara de åker upp i samhället också sen....... Nu är det visst öppet fredag-söndag fram till jul.

Mer info kommer snart om vad som är på G här i Kosta.

Mvh
Margaretha
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se