tisdag 20 oktober 2015

Härlig höst men förkylningstider

Bästa dock- och nallevänner

Visst har vi en härlig höst! Jag åkte en runda ut på landet igår och det var så drömlikt vackert. Vilka färger, ingen palett kan tävla med naturens egna färger. Hur många gröna och gula nyanser finns det månntro?

Imorgon kommer lite reklam med en interview i Smålandsposten och jag har annonser lite varstans - så nog hoppas jag det ska komma mycket folk nu på söndag till Nallemässan.
Har precis suttit och lagt in info en sista gång i en massa slutna grupper på FB och där sprids det ganska snabbt. Dela gärna om du får info på din sida!

Nu har vi fler utställare än i fjol och bara det är glädjande i dessa tider. Igår hämtade jag glasisbjörnar som Kent Elm på Skruvs Glasbruk gjort åt mig. Idag meddelade en ny utställare att hon tillverkat nallar i glas som smycken, hon fick inspiration när vi träffades för ett par dagar sedan. Det är så det ska fungera.

Iår får vi med HONUNG. Jag har försökt med det i flera år för visst passar nallar och honung ihop? Eller honing ska det kanske heta.

Redan på torsdag börjar vi sätta upp borden eftersom inget annat är bokat på FH och då blir det lugnare de sista dagarna. Placera ut borden tar sin lilla tid. En del vill ha samma plats som tidigare, andra har vissa önskemål och åter andra ska ha så många bord att de inte får plats var som helst.

Klubbträff lördag kväll. Exportansvarig för Europa, Ralf Fahrig, kommer som vanligt till oss och berättar om vårens och höstens nyheter och har säkert något intressant i bagaget. I år fyller ju Steiff 135 år och det är ju värt att fira. Vi bjuder alltid på något att äta och sen kaffe och en god kaka innan det blir en förstavisning av mässan. Alla har ju då inte plockat upp men det är alltid lite spännande att få se ev nyheter före alla andra. I år kommer ca 20 medlemmar och ytterligare ca 20 speciellt inbjudna. Alla som är medlemmar får en skriftlig inbjudan av Steiff i god tid före träffen. De kommer från Lidköping, Uddevalla, Karlskrona, Hässleholm, Malmö, Oslo, Själland mfl platser.

Det kommer en rapport efter mässan. Imorgon börjar nerpackningen!

Med vänlig hälsning Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se