onsdag 16 mars 2016

Påsken närmar sig med stormsteg

Bästa dock och nallevänner!

Snart blir det lite ledigt igen, påsken närmar sig ju, men innan dess ska mycket bli klart och det är lättare att komma igång nu när solen skiner! Alla blir piggare och gladare, men det syns också att fönsterna behöver putsas - inte lika roligt.

Igår var jag i Göteborg och köpte in en gammal Steiff display med 11 djur - oljeborrare som jobbar på, vevar och drar. Den går alltså på el och en del djur rör på sig. Idag har den dammats och putsats och i denna vecka kommer den upp i stora skyltfönstret. Den kommer nog att locka fram en hel del till butiken, iaf för en titt. Alltid roligt med något som rör på sig, även i dessa datoriserade tider.

Det har också kommit in en del nytt till MINIATYRMÄSSAN och jag hoppas på många besökare. Renoveringen av Folkets Hus går framåt och det blir riktigt fint. Det gör också att det ska bli extra roligt med mässan nu i april.

Den 23 april har vi INVIGNING av Folkets Hus ombyggnad med festligheter från kl 15.00 till midnatt, så vi hinner före med mässan.

Annars rullar det på som vanligt - men fler kunder nu än i januari/februari, tack och lov. Visst är det bra att sälja via nätet, men det är ändå roligt när kunder kommer in och man får träffa dem personligen.

Lite nyheter finns nu på hemsidan för er som tittar runt på den!
Bla har jag satt in lite nya miniatyrer och Steiff - här ett exempel:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se