måndag 4 april 2016

Lotte, Fynn och Charly fyller 10 år

Bästa dock- och nallevänner

I år firar Steiff att Lotte, Fynn och Charly fyller 10 år. Dessa 3 mjuka lealösa charmiga nallar har verkligen blivit älskade av barn över hela världen, så nu när de fyller 10 år så har Steiff tillverkat en upplaga av mohair - med leder, men i övrigt väldigt lika sina förlagor. I Nurnberg var det uppdukat till kalas för dessa fina nallar och vi får väl göra detsamma på Nallemässan i oktober.


Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag håller på att förbereda miniatyrmässan nu på lördag. Det är på gränsen att de blir färdiga i Folkets Hus efter vår stora renovering, men det ska gå. På fredag em
får jag tillgång till hallen efter att golvet blivit slipat och lackat. Men på fredag ska vi kunna gå på det. Varför är det alltid så med hantverkare - sista minuten i allt de gör?

Det är ett större jobb än man tror att förbereda en mässa med lokal, annonser, utskick av pressinfo, affischer, bord, stolar, café, utlottning, uppställning av allt, sitt eget och annat dekorativt material, så jag hoppas det blir en hel del besökare på lördag.

Det händer mycket framöver här i samhället. Den 23-24 är det vernissagehelg för alla glasbruken i området, då är det visningar och alla nya utställningar för sommaren är då klara, Joe Labero kommer till Kosta och håller flera shower från em till sen kväll och vi har invigning av våra nya lokaler i Folkets Hus. Vi har invigningstal, musikunderhållning, film för barn, middag med musikunderhållning och sedan dans till Bert Ilssons, ett lokalt band, till kl 24.00.

I torsdags hade vi årsmötet i FH och jag är nu vald till ordförande för de kommande 2 åren.

Ha det så gott i solen.

Margaretha
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se