onsdag 29 juni 2016

Nya björnar från Charlie Bears har landat

Bästa dock och nallevänner!

Idag kom en härlig leverans - 4 stora kartonger med ljuvligheter från Charlie Bears. En söt mus, en ljuvlig kanin och resten björnar i olika former och storlekar, men alla lika oemotståndliga.

Nallepicknick den 17 oktober, då kommer jag att visa upp dem, i parken bakom Folkets Hus. Det är inte helt lätt att motstå dem, tänk på det! En som kom hem igen var Carlo, honom har jag haft förut och han tog slut med en gång, men nu har jag 3 till, och även hans väninna Carmela, lika söt.

Höstens nyheter från Steiff visas också upp på picknicken. De får jag inte publicera förrän efter den 4 juli, då de visas för första gången, på Steiff Summer i Giengen. I år ska jag inte dit, så jag satsar på nästa år igen.

Fick också en bild på Asterix. Här har Steiff verkligen lyckats! Jag är ingen Asterix-fan, men reagerade genast när jag såg honom. Blir spännande när stora Obelix kommer nästa år.
Hunden Idefix kom ju i våras och finns fortfarande att få tag i. Vore inte det något - en hel
grupp med dessa fina figurer.

Imorgon ska vi beställa allt vi behöver för Hasse och Lottas show den 14 juli och det jag behöver för picknicken 3 dagar senare. Det blir en intensiv vecka men sedan ska jag ta
det lugnt resten av juli, dock ha öppet alla dagar.

Nu öppet alla dagar: måndag-fredag 11-18.00 och lördag-söndag 11-16.00 (reserverar mig för att jag kanske måste stänga pga att något kan ju inträffa som gör att jag måste avvika) eller enl överenskommelse.

Lite av nyheterna:                Visst är de härliga!!!!
 
 
 
 


Vi hörs!                Med vänlig hälsning
                            Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se