fredag 5 augusti 2016

Redan augusti. Vart tar tiden vägen????

Bästa dock- och nallevänner!

Tack för alla besök under juli månad. Det har varit fullt upp med öppet 7 dagar i veckan, men det har varit trevligt att träffa alla kunder, nya som gamla, men det är inte mycket annat man hinner med under en sån hektisk period. Därav blir det sällan något bloggande eller FB - det hinns bara inte med.

Nu ska det väl lugna ner sig lite men det är mycket som ligger och väntar, varor som ska letas upp (peruker tex tar tid, och reservdelar) och många dockor som ligger på tur att
lagas. Och så en och annan nalle.

På söndag tar jag faktiskt LEDIGT. Ska vara turist i Blekinge, i Karlskrona och Kristianopel. Kristianopel har jag inte besökt sedan jag var tonåring och det är på tiden, men jag minns fortfarande klar både ringmuren och kyrkan och dessa vill jag se igen. Vissa saker etsar sig fast i minnet. Ibland kan man ju bli besviken, orter som förändras alltför mycket under åren, men en kyrka från 1600-talet bör väl vara sig lik. Och på söndag är det dessutom hamnfest och marknad. Ni som inte vet var Kristianopel ligger, titta gärna på kartan, det är en fin liten ort - en gång stad - på Blekinges kust.

Nästa vecka håller butiken stängt 3 dagar - tisdag-torsdag. Då är det Malmö och Köpenhamn som gäller, tandläkarbesök OCH jobb.

Jobbar på Nallemässan och idag inkom ytterligare en anmälan :-) och Haribo har lovat sponra med Goldbären :-)  Det ordnar sig, lite för varje dag.

Och i Kosta då. Badområdet vid Kosta Lodge har öppnat och där är redan många som badar. 2 bassänger, 2 jaccuzi, 2 badtunnor (enligt vad jag hört) och möjligheter att äta.
Jag har varit där och sett mig kring, men inte sedan det öppnades för allmänheten. Ännu en anledning att åka hit.

Lite nytt har kommit hem av miniatyrer, bla en fin cykel och en symaskin, en klotgrill och och
MOTORSÅG. Den första motorsågen jag haft i sortimentet. Verkligen udda.

Önskar er en trevlig helg!


Lite nytt för barn på hemsidan  www.margarethasdockskap.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se