måndag 5 augusti 2019

Lite nytt från Charlie Bears

Hej alla samlarvänner!

Nu har det inkommit lite nytt från Charlie Bears. De kvartalslevererar och detta var nu min leverans för tredje kvartalet, så jag tänkte visa ett par bilder på nyheter. Håller på att föra in dem alla på hemsidan men har ännu inte bilder på allt så de kommer in efter hand.

Vill också passa på att tala om att butiken kommer att hålla stängt den 6-7-8 september eftersom vi, några stycken, då åker över till Bamsemuséet i Billund för att se Steiffutställningen med unika produkter från Steiffs arkiv. Inget jag vill missa.

Tyvärr fick jag inte ihop så många att vi kan göra en bussresa över, i alla fall inte denna höst. Jag måste ju ha svar snabbt när någon är intresserad annars går det inte att anordna turer, buss och hotell ska ju bokas och i vissa fall kan man få avbokningsavgifter och det har jag inte råd med. Vi får se, kanske vi kan göra något till våren i stället.

Datum för NALLEMÄSSAN är den 27 oktober med klubbträff den 26, alltså på lördagskvällen. Om du vill ställa ut så får du gärna anmäla detta så snart du bestämt dig. Alla klubbmedlemmar får inbjudan direkt från Steiff till klubbträffen.

Ni som är medlemmar bör också nu fått broschyren med samlarprodukter för hösten/vintern och jag kan meddela att fölajnde är redan slut (dock har jag något i lager fortfarande): Frieda och elefanten, Sugar Plum Fairy, Mouse King och Disney Lion King set. Det som bara finns färre än 25 st kvar hos Steiff IDAG är: Replica 1906, Nutcracker, Nicola och Mrs Tiggy Winkle. Övriga lite fler.

Här kommer lite bilder på Charlie Bears:


Visst är de fina! De 2 nedersta är av mohair och i begränsad upplaga och av dessa har jag endast 1 ex, övriga fick jag hem 3 av varje, men några redan sålda. Det har som sagt kommit in fler modeller och de blir presenterade nästa gång om de inte tar slut innan dess.

                                     Ha en fortsatt skön sommar!                              önskar Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se