lördag 17 augusti 2019

Det känns som om hösten är här...........

Bästa samlarvänner

Regnet öser ner nästan varje dag nu. Jag har gett upp och har inte längre Lufsen ute på dagarna. Ibland har jag kört honom fram och tillbaka 4-5 gånger på en dag och det har hänt att jag missat regnet och han blir då så blöt så blöt. Samtidigt är han en turistmagnet och det är många som 1. stannar och fotar honom tillsammans med sig själva eller sina barn 2. känner igen honom från Malmö och stannar till också frågar om det stämmer och 3. stannar till av nyfikenhet, vad är nu detta??????????




Nu är affischen för NALLEMÄSSAN klar och du får gärna boka plats. Ett par har redan hört av sig och jag hoppas det blir fler. Du är välkommen med gammal och nytt, nallar, dockor, andra leksaker, miniatyrer, hobby, smycken, kuriosa osv. Bara ring så skickar jag ut informationen.


Känner ni igen den här björnen? Albert Einstein, tillverkad av Steiff. Visst är han rolig med sitt yviga hår, sitt skägg och västen? 

Och så till sist idag, det är lördag och jag stänger lite tidigare. En docka som kan symbolisera vår förmåga att resa sig igen. Denna docka är en vippdocka, du lägger ner den och den åker upp igen. En perfekt present till någon som behöver lite uppmuntran, även om vi inte tror det så reser vi oss upp igen efter både sorger och bedrövelser. Det kan ta tid och det måste många gånger ta tid, men till sist så har vi kommit igen om står upp igen!

Önskar er alla en trevlig helg!


                                                      Margaretha

1 kommentar:

  1. If you're trying to burn fat then you absolutely need to jump on this brand new personalized keto meal plan diet.

    To produce this service, licensed nutritionists, fitness couches, and top chefs have joined together to produce keto meal plans that are powerful, suitable, cost-efficient, and delightful.

    Since their first launch in 2019, thousands of people have already remodeled their figure and well-being with the benefits a certified keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover eight scientifically-certified ones offered by the keto meal plan diet.

    SvaraRadera

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se