tisdag 14 april 2020

En härlig vår............

Bästa samlarvänner!

Hoppas all får en härlig vår trots Covid 19 som ligger som ett mörkt moln över hela världen just nu. Vi matas hela tiden med information och till sist vet man inte vad man ska tro på eller om man orkar lyssna på ännu en nyhetsrapportering.

Då kan det vara skönt med en hobby. Glomma verkligheten ett tag och bara koncentrera sig på det man tycker allra bäst om, vare sig det är dockhus, dockor eller nallar. En hobby har tröstat många i alla möjliga situationer, vid värk, oro, sjukdomar och sorg. Jag har under åren fått till mig många berättelser om hur man orkat gå vidare med både det ena och det andra genom sin hobby, en hobby som ger glömska då man är helt inne i det man sysslar med för ögonblicket.

Det är bara trist nu att allt måste läggas på is, alla kulturevenemang har bara gätt upp i rök.
Vi skulle ju haft miniatyrmässa nu i helgen, på lördag, men som alla vet så är den avbokad sedan länge, MEN om livet återgår till det normala inför hösten, DÅ återkommer jag med ett datum om ny mässa.

Fick också info om att Steiff lägger ner sommaren stora event STEIFF SUMMER i Giengen. Dit lockas ju folk från hela världen och det går inte som läget är nu, det vet ju alla, så nu satsar de istället på sin Adventsmarknad i december.

Hoppas som sagt alla får en härlig vår. Vi kan ju vara ute i våra trädgårdar eller parker och ha utrymme kring oss så vi i alla fall får lite friskt luft och lite rosor på kinderna.

Min webshop är öppen och hittar du inte vad du söker så slå en signal eller skriv ett mail så får vi se vad jag kan uppbringa. Jag öppnar också gärna butiken om du hör av dig innan.
Som det är nu är det bättre att jobba med städ, sortering och reparationer samt packa leveranser och annat som alltid finns att göra.

Hör gärna av er!                                                     Margaretha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se