fredag 12 februari 2010

PÅ GÅNG - AKTIVITETER

Framöver händer en hel del - det är bara att boka in dagarna så att du inte missar något!!!



Den 7 mars deltar vi i den återkommande Leksaksmarknaden i Helsingborg, plats Idrottens Hus och öppet kl 10.00-15.00. På denna mässa finns mycket till stora pojkar, men också en del för stora flickor - vi ska ju i "alla" fall dit med alla våra dockor och nallar, klippdockor, miniatyrer mm.



Den 19 - 20 mars MINIATYRKURS med Pia Christoffersson från Gävle. Vi har ett par platser kvar och jag kan utlova ett par underbart roliga dagar. Pia kan sin sak och du får lära dig massor och får tips på knep som man annars kanske inte lär sig så där utan vidare. Kursen hålls i Margarethas Dockskåp. Läs mer om kursen på http://www.margarethasdockskap.se/



Den 21 mars har vi ÖPPET HUS i Dockskåpet. Pia finns på plats, vi rear ut en massa grejor, både stort som smått och bjuder naturligtvis på fika. Du kan passa på att få tips från Pia under hela dagen. Det är ju inte så ofta hon är här! Även prova- på-ullfiltning.




Den 28 mars är det Miniatyrmässa på Gärdesskolan i Stockholm. Massor av miniatyrer av alla de sorter. Som vanligt har vi ett bord med en allsköns blandning.



Den 24-25 april THE MALMÖ INTERNATIONAL TOY & FIGURE SHOW i Baltiska hallen. Min egen mässa Leksaks- och Samlarmässan, fd Dockmässan, ingår nu i denna mässa och jag ser mycket fram emot att samarbeta med Allan och Peter. Jag kan lova er alla, att det kommer att bli en kanonmässa. Aktivitetena är många och blandningen på sortimentet som kommer att bjudas ut är stort - läs mer på http://www.malmoleksaksmuseum.se/ och klicka vidare på mässan.

Vi kommer nu ständigt att uppdatera bloggen med nyheter och aktiviteter.

Önskar Dig en trevlig Valentin-helg!
Margaretha







1 kommentar:

  1. Hej!
    Det ska bli så otroligt kul att komma ner till er allihopa i Malmö. Jag har börjat räkna dagarna nu:=D.

    Kram
    PiaMaria

    SvaraRadera

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se