onsdag 10 mars 2010

Nu finns vi även på Facebook
Nu finns Margarethas Dockskåp även på Facebook, så det går framåt............
Idag har det varit tapet-dag, alla kunder som kommit in till oss och alla som ringt har efterfrågat tapeter. Vad är det som händer???? Håller alla på att bygga? Vi har lagt in en hel del tapeter från Bodo Hennig som ej tillverkas längre, så vill du ha ett hus som är lite unikt ska du passa på.


Ofta känner man igen tapeterna när man ser ett hus. Nästan alla tycks ha samma smak.


Se på underbara bilden här bredvid. Vi har fått in en Simone från Sissel Skille. Helt perfekt chick med certifikat, endast kartongen saknas, men de var å andra sida likadana för alla dockor. Simone var Sissels första docka som visade sina tänder och den tog slut innan vi endast hann få ett fåtal till Sverige, men nu finns chansen. Vill du ha fler bilder så ring eller maila till oss.
Vi har också nu fört in fler lekdockor från Poala Reina i Spanien - en serie med prinsessor, ryttarinnor mm, samt en del nytt under Miniatyrer/Badrum. Mer på gång!!!!
Hemsidan för mässan den 24-25 april har uppdaterats idag. Mer och mer kommer att hända på mässan. PRATA om den, BERÄTTA om den - informationen måste spridas.
www.malmoleksaksmuseum.se och klicka på mässan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se