måndag 8 mars 2010

Så var den mässan överJa, så var jag alltså på Leksaksmässa i Helsingborg igår. Jag visste ju har det skulle bli - tåg, tåg, tåg och tåg, bilar, bilar, tåg, tåg och tåg och så vi, och lite till, men inte var det särskilt mycket där för stora och små flickor inte. Många fastnade bland våra miniatyrer, men Rosalie och jag hade i alla fall roligt med och åt alla gubbar på mässan. Snacka om nördar, men det är vi ju allihop på ett eller annat sätt, även om det inte handlar om tåg, tåg och tåg.
Peter, min medarrangör till mässan i april, var också där och vi gick runt och gjorde reklam för att både få fler utställare och fler besökare. Iaf en anmälde sig redan på plats. Så mässan växer och redan nu har vi börjat tänka på höstens mässa, så allt går liksom i ett.
Vi har precis fått hem ett par dockor och helt nya förtjusande kläder från Sonja Hartman och Heart& Soul. Dessa kläder passar också till bl a Götz Sarah-dockor. Kläderna finns nu inlagda i webshopen under Dockor - Heart & Soul. Ta en titt! Nästan alla lekdockorna finns nu i lager! Kom ihåg att de även är ledade i armbåge och knäleder!


Vi kommer nu också att lägga in en del av Steiff Collection i shoppen i en ny rubrik under Steiff, så håll ögonen öppna!


Mer nytt på gång som vi lovar presentera det efter hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se