torsdag 11 mars 2010

Small Bears for a Big WorldSmall Bears for a Big World är en underbar serie med björnar, men också en del andra djur, alla tillverkade i Taiwan.

Det är ett syskonpar som designar och håller i tillverkningen av dessa fantastiskt välgjorda små figurer. Kvaliteten är 100% och allt är så smått och så perfekt med fina små detaljer, vackra färger och
och mycket också gjort med stor humor. Vi får dem genom den europeiska importören i Tyskland och jag tror nog att vi är ensamma i Sverige om dessa "underverk". Vi kommer att föra in en hel av dem i webbutiken under Övriga konstnärsnallar.


Vi har idag också fått hem en leverans med nalleögon - säkerhetsögon i plast i riktigt små storlekar, samt nalleleder från ca 8 mm. Så nu är det smått, smått, smått som gäller.


Är du intresserad av Steiffkläderna så har vi nu ett lager med olika storlekar av modeller som inte ska tillverkas vidare och dessa har vi fått lov att sälja ut till ett reducerat pris. Passa på!!! Endast 1 plagg av varje sort är vad vi har. Så har du möjlighet är du välkommen in i butiken!
Allt för idag - nu ska jag iväg om ytterligare möte om leksaksmässan den 24-25 april.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se