onsdag 21 juli 2010

DEGLINGOS


Nu tänker du - Déglingos, vad är det? Var kommer det ifrån? Nytt????

Déglingos kommer från Frankrike och kom till världen för ca 3 år sedan och är en serie med härligt, roliga, tokiga - helt crazy - figurer för både baby, barn och samlare.


Det finns Déglingos badanka, som inte alls liknar någon traditionell badanka, det finns småfigurer att hänga på barnvagnen eller på väskan, skramlor och tokiga skor, det finns en hel del och det kommer mer.


Nu har det kommit ett par i Limited Edition (5000 st worldwide), som tex som på bilden ovan.
Och vill du veta mer, läsa eller kanske tävla, så gå in på
Visst är de härligt förtjusande, annorlunda och fina även som present till en vuxen med barnasinnet i behåll, vilket vi hoppas att alla får behålla. Livet blir mycket roligare då!
Och dessa ska vi nu börja sälja!!!!!!
Annars kan jag meddela att vi nu fått in nästa sommars klädkollektion från Steiff. Helt underbara barnkläder av högsta kvalitet. Önskar bara att fler butiker nappade och ville ta in dem i sitt sortiment. Outstanding och störst i Tyskland bland kvalitetskläder.
Solen fortsätter värma och nu är det ganska behagligt skönt, med lite vind som svalkar emellanåt. Vi har öppet denna vecka som vanligt och nästa vecka lite till och från, men vi kan alltid finnas på plats om du har lust att besöka oss.
Enjoy the sun!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se