tisdag 13 juli 2010

Puh, så varmt det är just nu................

Vem kan nu längta efter en utlandssemester? Det är klart, vill man resa till snö så kanske.........
Här är iaf varmt, för att inte säga riktigt hett. I butiken är det bastu, men jag öppnar butiksdörr och ytterdörr och så blir det lite luft, om än så lite.

Katrinetorp är en finfin miljö, vacker mangårdsbyggnad och sagolik park, men värmen gjorde att kunderna kändes färre än tidigare. Det var ändå trevligt att träffa en del av er, modiga, tappra
fyndsökande samlare. En del fanns ändå att finna och på slutet, söndagens sista timmar, var det mycket rea. Vem orkar packa och ta hem allt i den värmen??? Jag bara undrar.

Nu är det lugnt ett tag. Butiken är öppen nästan hela dagarna så du är alltid välkommen hit. Det går att vara här inne, ta det lugnt, njuta av tingen och sitta ner. Sommaren är inte helt fel.

Malmö är härligt med alla utomhusprogram. Nu om kvällarna fram tom den 25/7 är det så ljuvligt i Västra Hamnen. Längst ut vid bryggan är det musik varje kväll kl 21, med någon gästartist, allt från visor till dragspelsmusik. Det är en upplevelse att lyssna och ta in musiken och samtidigt titta ut över havet, se de dramastiska molnen och ljusen från Kastrup och Köpenhamn. Hela programmet kallas visst Good Night Sun.
GÅ DIT!!!!

Nyheter - ja, nu kommer snart Deglingos från Frankrike.

NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se