fredag 2 juli 2010

Semestertider


Härliga tider, semestertider, för många. Dock inte för oss, kanske någon dag då och då, men mesta delen av sommaren finns vi här i butiken och väntar på just DIG.

Imorgon finns vi utomhus - vid Café Smak och Tanke - eftersom vi ska ha lite Festligt på Öster med erbjudanden i en rad butiker och restauranger, musikunderhållning, ansiktsmålning och annat, men eftersom jag då inte har butik mot gatan, så flyttar jag helt enkelt. Utomhus - framför caféet med en rad erbjudanden. Hoppas på sol och mycket folk och trevliga samtal.


Nästa helg sen är det ju Antikloppis, Antikmässa och Trädgårdsmässa på Katrinetorp utanför Malmö och då finns vi där under 2 hela dagar. Med massor av gamla grejor från våra lager.

En underbar utflykt för alla och envar - Katrinetorp är en idyll med fin trädgård, härligt café med mycket onyttigt, men gott, utställningar mm. Vi kanske ses.


Nu är det tid att lämna in dockreparationer innan hösten kommer igång och allt den innebär av jobb med kurser, föredrag och annat. Nu lagar vi för fullt för att bli av med allt som ligger.


Ta en tur och hälsa på! Är vädret lagom kan vi ta en kopp på taket!


Trevlig och skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se