torsdag 21 juli 2011

Regn betyder att vi hinner med mycket mer......
Så är det, med regn hinner vi med mycket mer. Vi fotar och sätter in på nätet och det är rejält blandat, miniatyrer, nallar, skor - vad som dyker upp framför oss när vi håller till här inne i butiken. Här finns att ta av, även om vissa saker försvinner, det kommer ju nytt också.


Idag har vi tex plockat bort underbara schäfervalpen Hasso från Steiff och en del dockkläder.

En sommar som denna när inte beachen är det som lockar mest, då kommer kunderna och

letar efter det mest udda saker och vi får samtidigt tillfälle att se vad vi har, vad som kan fotas och inte minst - städa. Det blir alltid rörigt i en butik som denna, när det kunderna vill ha av någon anledning alltid finns längst in i en hylla, djupt inne i ett skåp eller djupt nere i en säck.

Men vi vet var vi har det och fram kommer det.


Nallen här ovan ser kanske lite sur ut, men han är så liten i verkligheten så det syns knappt - han är bara si så där 3 cm och det finns en serie i olika färger. Korgen är helt i porslin och passar till sommarens picknic, när vädret blir fint igen. Men i dockhusvärlden är det alltid fint väder :-)


Andra nyheter: Nic som numera också äger Bodo Hennig har nu också köpt in Gluckskäfer - allt i Tyskland. Nic = träleksaker till barn, typ bilar, kulspel, tåg, klotsar mm. Bodo Hennig = dockhus av trä samt miniatyrer och möbler i skala 1:10 stadigt, rejält och bra. Gluckskäfer =

träprodukter till barnköket, spisar, grytor, vispar, kakformar mm. En bra kombination, tycks det.


Njut av sommaren, även om det regnar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se