fredag 29 juli 2011

Miniatyrer har fortfarande många intresserade

Visst är det bra härligt med en brorsdotter som gillar att sitta vid datorn. Malin är verkligen duktig och har fått in massor av nyheter i webshoppen - och mer kommer. Nu har vi lagt in miniatyrer, Steiff och en del docktillbehör.


Kan berätta att nu har Hamley`s Danmark flyttat från Magasin de Nord på Kongens Nytorv och finns nu istället på Illum`s, Kastrup - lufthavnen och fr o m idag på Field`s, det stora köpcentrat med mängder av butiker. Hamley`s säljer bra med Steiff, mest till barn givetvis men har också en hel del classic och begränsade upplagor. Ska ni till Köpenhamn, gör ett besök!!!!


Har ni några förslag på idéer till Miniatyrmässan den 4 sept eller Nallemässan den 23 oktober så hör gärna av er. Vi behöver tips och lite nytt. Ibland blir det idétorka, dessvärre.


Tyvärr är dock-&nalleresan avbokad. Fick inte ihop tillräckligt många resenärer iår, men nästa år återkommer vi med samma resa (med reservation för att leverantörer/hotell mm finns kvar) och den som är intresserad får mer än gärna prel boka in sig redan nu. Leverantörerna väntar redan på oss.


Ha en skön helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se