måndag 18 juli 2011

Semester - det märksVisst är det trevligt med semestertider! Det blir många oväntade besök i butiken, många som jag inte ser så ofta och det är ju alltid trevligt att träffas och prata om sin hobby.


NU är flygbladen klara för Nallemässan och Miniatyrmässan. Miniatyrmässan blir spännande att ta tag i nu när vi ska vara i en ny lokal och allting. Översten har sommarstängt just nu och öppnar igen någon gång i augusti och efter det kan detaljplaneringen ta fart. Minst 10 utställare har redan bokat in sig och vi har kan väl ta emot 15-18 någonting.


Jag har varit i Stockholm och jobbat en del. Nu har Bulleribock på Sveavägen lagt ner - en välkänd leksaksbutik i Stockholm med mycket träleksaker och Waldorf-dockor, men det gick inte längre tyvärr. Fina Dockan på söder har också planer på att stänga men har många fina dockor kvar i lager, så passa på att titta in om ni är i vår vackra huvudstad.


Stolarna ovan är dock-solstolar. Visst är de fina???? Vi har mycket för sommar och sol till dockorna: solglasögon, solkepsar, snorkelutrustning, baddräkter, kortbyxor, badbollar mm.

Riktigt roligt vid sommarlek och om man vill göra en fin dekoration/utställning/skyltning.


Njut sommarvädret!


Visste ni om att Brageruds på Odengatan är Stockholms äldsta leksaksaffär??? Den startade år 1900, så den har redan firat sitt 100-årsjubileum. Inte illa..........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se