onsdag 24 augusti 2011

Året Runt nr 35 - kommer denna veckaVill du se lite hur det ser ut inne hos mig på Margarethas Dockskåp, då ska du köpa Året Runt nr 35, som handlar om min dockreparationsverkstad. Nallarna har glömts bort, men dem behandlar vi ju givetvis också.


Jag blev själv riktigt paff när jag såg artikeln, hela 3 sidor, jag som väntade mig en halvsida eller så. Glad, visst - kunder har redan börjat höra av sig.


Vi har nu fått in ännu fler utställare till Nallemässan och nu kan vi också lägga till sagoläsning och ansiktsmålning. Den växer och ändå har vi 2 månader kvar. Känns bra!


Till Miniatyrmässan är det nu drygt 1 och 1/2 vecka och nu ska jag sätta mig ner och ta hand om annonseringen. Du kommer väl???


Vill du har någon speciell nalle eller docka till - ja, då är det dags nu i september att lägga in sin beställning. Allt tar ju sin lilla tid och mycket tillverkas efter hand beställningar kommer in, främst i Tyskland och andra europeiska länder.


Annars inget nytt inom den "här världen" att berätta om.


Malmöfestivalen är i full gång - har varit ute en stund mest varje kväll, lyssnat på musik och annan underhållning och så dansat lite förstås. I går kväll var det Lasse Stefans och oj, vad folk! Det blev inte så mycket dans, mest ett stillastående vaggande, som sillar i sillburk :-)

1 kommentar:

  1. Tack för tipset om artikeln. Då skall jag skaffa tidningen.... Våra festivaler där jag bor, slutade för en vecka sedan. Ha så kul med era...

    SvaraRadera

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se