tisdag 12 mars 2013

Så blev det kallt igen....

Ännu en helg avslutad i Småland och det går FRAMÅT. Pensionatets kök är nu mer eller mindre klart, fattas några tavlor och lite köksattrialjer som bestick och glas men det kommer jag nu att plocka dit efter hand så det ordnar sig. Det gröna rummet med lite skogsatmosfär har nu fått en lösning då det gäller fönsterdekorationer, inga vanliga gardiner här inte. Och tavlor börjar smyga sig upp på väggarna. Det kommer verkligen att bli en plats för nalleälskare!

STEIFF har redan slut på begr uppl av hunden Treff, den europeiska nallen Rattle Bear, Wistful Happy och den lilla söta kaninen. Många är i år intresserade av Studio djur så det är vad jag diskuterar livligt med Steiff just nu. Och bilderna här nedan är den lilla söta presentnallen till alla klubbmedlemmar, den större ljust rosa som endast medlemmar kan köpa och mellanstorleken - en nalle för medlemmar som deltar i någon klubbträff, en sk event bear. Den kan ni tex beställa och få på vår klubbträff den 26 oktober i Kosta Folkets Hus.

Ni som vill bli medlemmar eller fortsätta sitt medlemskap kan höra av sig till mig - margarethas.dockskap@telia.com så ordnar vi med registrering och överföring.


Jag var inne på nätet och surfade och det är då sannerligen inget jag gör särskilt ofta, mycket pga tidsbrist, men så kom jag in på Teddy Bear Wallpaper och hittade denna fantastiska bild som jag bara inte kunde låta bli att spara. Visst har nallar personlighet! Vi som älskar nallar hävdar det bestämt, de som inte är intresserade tycker en nalle är en nalle, men han/hon har inte sett den här bilden.Till något helt annat - på söndag är det MINIATYRMÄSSA i Stockholm - googla på det. I år hinner jag inte delta men hoppas på nästa gång när allt lugnat ner sig efter flytten.
Och i nästa vecka ska jag över till Dansk Dukkeforening och berättar och visar filmer om Teddy Hermann, Steiff och Sköldpaddsdockorna. Det har blivit en tradition med ett möte/år hos dockklubben, antingen i mars eller april. Ett härligt och engagerande sällskap!!!

Gå gärna in på min hemsida för mer info om både det ena och det andra
www.margarethasdockskap.se

Med vänlig hälsning
Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se