torsdag 6 augusti 2015

Honda Goldwings i Kosta

Bästa dock- och nallevänner!!!

Denna helg är Honda Goldwings i Kosta. De har hyrt hela campingen, hela Folkets Hus och hela idrottsplatsen. Igår när jag var borta på campingen (sitter i FH styrelse) så var den näst intill full. Många kom redan i måndags. De har med sig egen dansorkester och ska ha olika aktiviteter här i dagarna 4. På söndag em så kör alla i parad genom samhället - i går hade 11 nationer kommit och det kan bli upp till 20 - och det blir säkert pampigt. En del motorcyklar är som små bilar och en del har en NALLE sittande där bak! Sen efter paraden så har de People`s Choice vid parkeringen mitt emot hotellet då finaste ekipaget ska utses.
Hoppas det kommer mycket folk hit. Hörde precis om det på Radio Kronoberg.

Jag har till deras ära gjort en skylt, men får inte in bilden på datorn hur jag än bär mig åt.
Jag har i alla fall 2 nallar på motorcyklar (från Miniatures of the World) och har gjort en
asfaltsväg rakt över hela fönstret. På ena änden har jag en jordglob med Goldwings logga och på den andra en glasbutik med Välkommen till Kosta-skylt. Och så bland detta en massa älgar förstås, ett och annat vildsvin och lite andra djur. Lyckas jag med bilden så ska ni få se den.

Har nu sänt ut anmälningsformulär för NALLEMÄSSAN. Fick GENAST en ny deltagare med miniatyrer och hon anmälde sig också till vårens MINIATYRMÄSSA. Jag fick också
en avbokning för Nallemässan, en som anmälde sig i fjol, och det är ju inte lika roligt, men jag gör vad jag kan. Nästa år firar NALLEMÄSSAN 25 år och jag har REDAN börjat jobba på det!

Vill du ha BOENDE under NALLEMÄSSAN så kontakta mig. En del stugor är redan bokade men det finns fler som hyr ut. Kosta Hotell och Stugby lär väl då ha alla sin 13 nya stugor med 2 lgh i varje klara och så har vi ju vårt fina glashotell.

Jag har fått ett erbjudande för boende på hotellet (inkl frukost men utan ytterligare mat), ett pris för en natt och mycket lägre för ytterligare nätter, så vill ni bo där så hör av er. Passa på om ni ändå ska till mässan - här finns så mycket att se. Ta lördagen till en sightseeing-dag och besök glasbruket här i Kosta, vårt fina Art Gallery, hela outleten, fyndvaruhuset och vår fantastiska glasbar eller åk vidare till Skruv, Målerås, Bergdala eller Transjö hytta.
Nu på sommaren har alla glasblåsning både lördag och söndag.
Förresten - om ni vill bo på hotellet så kan ni välja vilken konstnärs rum ni vill bo i!!!

Så kommer vi till Steiff. Brev har gått ut till alla medlemmar och med det en katalog för hösten. Vissa är redan OVERSOLD hos Steiff, men möjligen har jag köpt in dem, så var snabba om ni vill beställa. Samma sak gäller för vårens katalog. Coca-cola-björnen i rött tillverkades inte alls pga problem med tyget. Så kan det gå.

Här ett par bilder med nyheter nu för hösten, Bully Bulldog av alpacka, de andra mjuk plysch. Drak-flick-babyn är sötare i verkligenheten och nallen Theo är mindre än den ser ut på bilden. Alla finns nu i webshoppen. Försöker lägga in ett par saker per dag nu.

ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG HELG! Själv hoppas jag få mycket att göra!

                                                                                                 Margaretha


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se