fredag 23 december 2016

Önskar alla dock-och nallevänner

EN RIKTIGT GOD och AVKOPPLANDE JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Jag hoppas ha kontakt med er alla igen under 2017.

Enl planerna ska det bli MINIATYRMÄSSA i april och NALLEMÄSSA i oktober. Hur jag gör med Nallepicknicken vet jag inte ännu, det beror lite på vad mer som händer i Kosta under sommaren.

Jag gör ETT försök till att ordna en resa till Tyskland, men går inte det så är det nog meningen att jag ska lägga ner det projektet och göra det i en annan form i stället. Kanske till annan plats? Eller kortare tid? Nya besök? Vem vet? Har du funderingar eller idéer kring detta så är du välkommen höra av dig.

Den 1-6 februari är det åter LEKSAKSMÄSSA i NURNBERG. Steiff är tillbaka! Efter 4-5 år så är de på plats igen men i en annan hall. Ska bli spännande se hur det gör den här gången. Förr i tiden
hade Steiff en jättemonter med rörliga djur runt om och det var kö kring montern. Alla ville se Steiff.
Sen ändrades tiderna - montern fortfarande stor men nu med studiodjur (stora djur) i montern och bara bilder på utsidan, inte alls lika spektakulärt. En ny chef dök upp och Steiff försvann från mässan.
Nu har vi en ny chef igen och vi är TILLBAKA! Jag ska jobba där hela veckan. När det är tomt med kunder för min del springer jag runt i de andra 15 hallarna för att se om jag kan hitta något nytt och trevligt, men det som intresserar mig finns i första hand i hallarna 1 - 2 - 3.

Nu ska jag försöka ta det lugnt och njuta av julen. Julen för mig börjar redan i kväll, dan före dopparedan, då familjen samlas hos min bror här i Kosta. Det blir julmat och lite senrare julklappsspel, lekar och prat. Lagom mycket och väldigt trevligt!

ALLT GOTT TILL ER ALLA!                                                   Margaretha

De översta bilderna tog jag häromkvällen på Kosta Julmarknad. Visst är det fint!


1 kommentar:

  1. Vilken trevlig blogg jag hittade här av en slump. Jag googlade på dockdoktor eftersom jag blivit med docka vid ett dockvagnsköp idag. Men lilla dockan är i ett bedrövligt skick. Benen hänger lösa, huvudet nickar och ögonen är förfärliga. Är detta något Du kan hjälpa mig med?
    Ann-Sofi

    SvaraRadera

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se