onsdag 4 januari 2017

God fortsättning

God fortsättning på 2017 alla kära dock- och nallevänner!

Oj vad åren går!

Idag har jag haft besök av en kund, som jag känt i många år, och vi har pratat om tider som varit och hur allting förändrats. Karin som hade Fina Dockan i Stockholm har också ringt och det blev dockprat så klart. Leksaksmässan har ju upphört i Stockholm nu, Mike Matuschka som haft den i alla år gick bort i fjol, och ingen har tagit över. Mike hade ju också Dockmuseet inne i Spårvagnsmuseet på Söder och var en känd profil inom branschen och i Stockholm. Karin butik lade ju också ner för många år sedan, men en del har hon kvar i lager - det blir ju alltid så. Karin och jag har träffats någon gång då jag varit i Stockholm. Det är alltid trevligt hålla kontakten, äta en lunch och prata och minnas.

Vid den här tiden på året händer inte så mycket. Det är mest att packa ner julen, avsluta året som varit och planera för vad som komma skall.

Ni kan redan nu anmäla er till både MINIATYRMÄSSAN den 8 april och NALLEMÄSSAN den 22 oktober. De flesta som var med på miniatyrmässan i fjol har redan återanmält sig. Trevligt!

Som ni kanske minns hade vi lotteri och auktion till förmån för Barncancerfonden på Nallemässan.
Jag har nu sänt över de pengar vi fick in (och lite till) - skulle sätta hit diplomet, men kan av någon anledning inte överföra bilden. Får ta tag i det till nästa inlägg. Det blev i alla fall 6000:-!

Har du tips på någon resa vi kan göra framöver så hojta till!!! Fick förfrågan om Dock- och Nalleresan senast idag men är lite tveksam till att vi får ihop tillräckligt många till en resa. Återväxten är det ju lite svårt med numera.

En resa till Nallemuseet som ska öppna i Billund till hösten - har du lust följa med? I så fall kan vi ju även besöka Nallemuseet på Skagen och kanske något mer längs vägen???? Om du har intresse så meddela och jag kan börja fundera över hur vi ska lägga upp det.

Önskar er en trevlig Trettondagshelg - det är bara någon dag till och sen är det slut på ledigheterna.


Med vänlig hälsning
Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se