söndag 2 december 2018

1:a Advent

Önskar er alla en TREVLIG ADVENT!

Här är det grått och trist och så har det varit sen i morse, men det hindrar inte att det är fullt uppe på Outleten här i Kosta, dock håller jag stängt. Har haft mycket att göra och folk är ju ändå inte vana vid att jag har söndagsöppet. Det är jobb även om det är söndag - paketer som ska iväg i morgon, mail som ska besvaras, reparationer . i december är det fullt upp.
Hoppas få lite ledigare i januari - mars och kanske lite ledigt förutom Leksaksmässan i Nurnberg, som är rolig och en energikick, men det är ju ändå jobb.

Nu har jag pratat med lite fler om en tur till Teddy Bear Art Museum i Billund, i april/maj, och kanske får vi ihop något. I dagsläget vet jag ett 10-tal som är intresserade att följa med och jag ska lägga ut det i några grupper på nätet så får vi se hur det går.

Nu vet jag att miniatyrmässan i Stockholm blir den 23/3 och Farum den 4 maj så till nästa gång ska jag ha fått ett fram ett datum för vår mässa här i Kosta. Hoppas vi kan bli några fler. Har lite planer på att plocka in lite dockor också eftersom en del verkar vara intresserade (igen). Har mycket som ligger och de vill nog gärna få nya hem.

Julskyltningen i klar. Det finns många fönster i Kosta men inte många julskylningar så jag är en av de få som gör något. Vi har ju många butiker, tom en julshop, men de har inte skyltfönster på samma sätt. Julmarknaden är öppen torsd - sönd och det är mycket JUL
överallt, miljontals lampor, figurer, 1000-tals granar, förutom skogen omkring oss, julbord, uppträden, glasshower mm mm. Man tror knappast man är mitt ute på landet.
Kommer du till Kosta i december? Som jag ser det nu har öppet som vanligt fram till jul
dvs tisd-fred 11-1800 och lörd 11-1500, med undantag för Lucia den 13 dec, då stänger jag kl 11-30 till ca kl 13.30. Övriga tider så kan ni alltid ringa, är jag hemma så öppnar jag givetvis. Julafton håller butiken stängt. Då har vi en alternativ jul på Folkets Hus under em och då finns jag där så länge det håller på och sen tar jag ledigt över julen. 
Mellandagarna vet jag inte ännu, men som sagt maila eller ring............

Önskar er en härlig adventskväll!                                             Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se