söndag 10 mars 2019

Mässa och resa

Bästa dock- nalle -  miniatyrvänner!

Fullt upp med allt - att vara sjuk innebär extrajobb när man åter är på jobbet. Lördag eller söndag spelar ingen roll, man får jobba i a f.

Just nu koncentrerar jag mig på MINIATYRMÄSSAN den 6 april. All info måste ut denna vecka. På fredag åker jag till Malmö och sen är jag i London/Cornwall en vecka och ska bla besöka Charlie Bears och Street Ahead.

Charlie Bears är de som gör de annorlunda, fina, söta, härliga nallar från England som jag har i butiken och som det finns många samlare  I England är de jättestora och säljs tom på TV-shop men här i Sverige är vi inte så många butiker som har dem. Man får lägga beställningar som levereras kvartalsvis så jag vill beställa nu så jag har nyheter inför Nallemässan i oktober. Det gäller att tänka framåt.......

Street Ahead är en av Englands största leverantörer på dockhus och miniatyrer. De har en hel del egna modeller, som kan passa även hos oss, men annars är en stor del det som alla andra har, men det är nog tveksamt att jag hinner få det Miniatyrmässan, men jag ska ju ha en del i butiken också, inför sommaren och turistinvasionen, som jag hoppas på.

Båda dessa ligger i Cornwall-området, som sägs vara bland det vackraste i England, så det ska bli spännande. Det är också Poldark-land. Såg ni förresten Poldark - TV serien om hur de kämpade i sina gruvor med branta backar ner mot havet?

                                              ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

En hel del prover har kommit in från Steiff nu och en del av de begränsade upplagorna är REDAN slut, tex Maggy mouse som kramar en liten björn och en underbar fox terrier. Hunden har jag kvar men inte Maggy - om jag inte ev får ytterligare en.
 MOHAIRNALLE AMADEUS - med långa ramar och riktigt markerad nos och puckel
 En rolig Orang Utan - lurvig och  mjuk
 En söt liten kalv. Finns tidigare i vitt och svart
 En ljuvligt mjuk och kramgo kanin med superlånga öron


Populära Fynn har nu kommit i både grått och rosa, men endast i 28 cmHAR NI FUNDERAT över resan till BAMSEMUSEET i Billund. Jag har nog nu ca 10 intresserade och ska lägga ut det på fler siter på nätet. Utställningen som de fått låna in från Steiffs arkiv ska visst vara fantastisk, enl kunder som varit där. Vi får hoppas på en resa till hösten. Har ni kanske några vänner som vill följa med????

MINIATYRMÄSSAN - ett par nya uställare. Visst är det trevligt. Det betyder ju att det finns ett intresse och att det blir ännu mer att se och köpa för kunderna. Lägga ut info på era hemsidor och skriv en rad om mässan i det grupper ni tillhör. Annons kommer i Miniatyrvärlden och det ligger på en hel del hemsidor redan. Eftersom jag ska vara borta en vecka så är det bra om jag får lite hjälp att få ut informationen. TACK!!!

Ha det så bra!

STÄNGT 15 - 26 mars både i butiken och för leveranser.

Sen är alla välkomna åter!!!

Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se