onsdag 8 maj 2019

Loppis i helgen

Bästa dock- nalle och miniatyrvänner!

I helgen är det LOPPIS, dock inte hos mig, men i Folkets Hus. Eftersom jag är ordförande i Folkets Hus så kommer jag att finnas där hela lördagen, men om du vill komma till butiken så slå bara en signal - 0709-287769 - så springer jag snabbt över och öppnar. Tack och lov så är det nära!

Loppis - massor av möbler och en del riktigt fina, prylar av alla slag, böcker, textilier mm mm och så har vi också vår servering öppen. Gamla leksaker finns där dock inga, visst leksaker, men de är moderna.

I helgen är det också BILTRÄFF här i Kosta med aktiviteter hela lördagen med fina bilar, gamla bilar, monsterbilar, föredrag och mycket mer. Gå in på Destination Kosta - där finns mer info.

Det går mot vår även om det både snöar, haglar och regnar om dagarna. 

Jag har satt datum vad som ska hända i övrigt i år - för Dockskåpets del:
NALLE PICKNICK den 14 juli
NALLEMÄSSA den 27 oktober
och ev en resa till Teddy Bear Art Museum i Billund i september om vi får ihop en grupp.'

Steiff levererar in nyheter - se lite bilder nedan. Fynn och Lotte finns nu som nyckelringar i brunt och grått resp vitt och rosa. Även snygga att hänga på väskan eller ryggsäcken!
Pandorna är gulliga och finns i 4 storlekar. Även annat, men jag har inte hunnit med alla bilder ännu.

Charlie Bears levererar under nästa vecka och jag återkommer med bilder. Ca 10 olika modeller på ingång. Numera måste jag köpa in 3 av varje så jag får nöja mig med mindre variation. Det var bara första gången jag kunde plocka en av varje för att se hur det funkade med björnarna i butiken och eftersom det gick bra så ändrade de också till det som gäller för alla - alltså 3 och 1 om det gäller de dyrare i mohair. Helst skulle jag ju vilja ha allt, men det går ju inte.

Nu sitter jag och jobbar på en beställning till Street Ahead, företaget jag besökte i mars - de med 5000 olika miniatyrer i lager. Det är inte lätt att välja, men är det något du söker så meddela mig under vecka så kan jag se om de har det i sitt sortiment.

Har förresten också fått hem nya modeller på tapeter från Mini Mundus. En del har utgått men andra har tillkommit. Här syns ett par exempel men färgerna blir lite missvisande.
Vill du besöka butiken - kolla mina öppettider på hemsidan. Försöker uppdatera den hela tiden men ibland kan det bli glömt. Ska du åka långt - RING FÖRST!

Ha en fin vecka!                                                                  Margaretha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se