söndag 11 januari 2015

Storm över Småland

Kära vänner!

En del har nog drabbats ordentligt av stormen, tyvärr. Här hördes den ordentligt under natten.
Vår stora julbock vid outleten har landat på sidan, träd över vissa mindre vägar och mycket ris och buskar. Jag har klarat mig bra, tack och lov.

Snön vräkte också ner före stormen så igår var det att skotta igen, små fina stigar fram till butiken.
Har en parkeringsplats vid sidan av huset så jag behöver inte skotta hela gårdsplanen. Kunderna kom iaf in och det är det viktigaste, men det var bedrägligt halt under snön på sina ställen.

Idag - söndag. Idag är det julgransplundring i Folkets Hus med delar av bruksorkestern som spelar och dans kring granen och gottepåsar till alla barn. Har aldrig i vuxen ålder besökt detta arrangemang, så det blir en tur över dit vid 17-tiden.

Har börjat sätta in lite mer på hemsidan. I första hand det nu som jag kan scanna, så det har kommit in lite mönster på nallar, bla Benno och Bubbles.

Nu är det klart: det blir NALLEKURS MED GITTE THORSEN en helg i maj - 15 timmar fördelade på fredag-söndag. Gitte är välkänd för sina fina nallar, jobbar som designer även professionellt, men har nallarna som hobby. Hon har vunnit många priser och deltagit i tävlingar lite varstans. Hon gör egna mönster även till bla tomtar, tecknar fina kort och klippdockor, klängnissar mm.
VIll du delta i kursen så anmäl Dig snarast. Max antal 10 personer. Det blir iaf inte första helgen i maj, så den kommer inte att kollidera med miniatyrmässan i Farum.

Glöm inte MASKERAD i KOSTA FOLKETS HUS den 7 februari. Är du intresserad så kontakta mig för priser och annan info. Även barn välkomna! En roligt familjefest, det är det vi tänkt oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Blogg listad på Bloggtoppen.se